Κυρ Γεράσιμε, έχω μια καλύτερη ιδέα!


Η πρόταση του βουλευτή της ΝΔούλας, Γ. Γιακουμάτου:

«Αντί να κοπεί ο μισθός και η σύνταξη, καλύτερα να ενοικιάσει η πολιτεία την Ακρόπολη και όχι μόνον. Να ενοικιάσει όλους τους αρχαιολογικούς χώρους, τους Δελφούς, τον Ναό του Απόλλωνα, όλους και μάλιστα τώρα» υποστήριξε σε δηλώσεις του στο «Βήμα».  Είναι προτιμότερο αντί να είναι η Ακρόπολη κλειστή από απεργίες να ενοικιασθεί σε ιδιώτες. Βεβαίως υπό την εποπτεία του κράτους. Έτσι θα έχει εξασφαλισμένα έσοδα το κράτος, θα αυξηθεί ο τουρισμός και η Ακρόπολη θα παραμένει ανοιχτή όλο το 24ωρο. Δεν κατάλαβα; Εάν την ενοικιάσουμε την Ακρόπολη, θα φύγει από τη θέση της; Οι Γάλλοι είναι πιο έξυπνοι από εμάς που ενοικιάζουν τις Βερσαλίες; Να αφήσουν οι ψυχάκηδες και οι αγκυλωμένοι τις θεωρίες του χθες και να δουν το αύριο της πατρίδας».

>> Ριξηκέλευθη δεν λέω, αλλά κυρ Γεράσιμε έχουμε να προσθέσουμε και την εξής πρόταση: Να δωθεί σε ιδιώτες και η Βουλή! Γιατί και που λειτουργεί «παράγει» τίποτα ή μήπως ό,τι «παράγει» είναι δικό της; Θα είναι 24 ώρες ανοικτή και φυσικά δεν θα φύγει από την θέση της…

Άσε που με αυτή την πρότασή μας εκτός από τα έσοδα που θα έχουμε από τις επισκέψεις τουριστών, αν μπεί κα σύστημα να «χτυπάτε» κάρτα,  όσοι μας «δουλεύετε» εκεί, μπορεί και να γλιτώσουμε σημαντικό μέρος των αμοιβών σας… Όσοι είστε, θα στέκεστε δίπλα στους τουρίστες να φωτογραφίζεστε και έτσι θα καλύπτετε την χασούρα. Όσοι δεν είστε (έχετε και δουλειές…) , θα φτιάξουμε κέρινα ομοιώματα και τα έσοδα θα σας δίνονται ανάλογα με την επισκεψιμότητά σας.

Ε;

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s