Πόσα θέλετε για να μας τρελάνετε;


250 εργαζόμενοι στον δρόμο!

Έτσι ξαφνικά. Δείτε όμως τι δικαιολογίες ψάχνει και βρίσκει η εταιρεία για τις απολύσεις:

Η εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ» – μία από τις τρεις εταιρίες που κατασκευάζουν  την σήραγγα, επικαλέστηκε για τις απολύσεις ζήτημα “βιωσιμότητας” του έργου, από τη στιγμή που οι τράπεζες έχουν διακόψει από τον Νοέμβριο του 2010 τη χρηματοδότησή του.

Όμώς λέει και κάτι άλλο η «καλή» εταιρεία: αυτό συνέβη εξαιτίας της μείωσης των εσόδων από τα διόδια, που οφείλεται στην μείωση της κυκλοφορίας, τη συνεχιζόμενη και αδικαιολόγητη άρνηση πληρωμής των διοδίων και τη μη εφαρμογή της συμβατικά προβλεπόμενης αύξησης των διοδίων στις αρχές του έτους.

Τελικά ρε μάγκες, τι από τα δύο συμβαίνει;

Ποιός φταίει: Οι  τράπεζες ή το κίνημα των διοδίων;;;; Στην πρώτη περίπτωση οι τράπεζες διέκοψαν την χρηματοδότηση τον Νοεμέβριο, ενώ το κίνημα των διοδίων πήρε και φούντωσε μόλις τον Φλεβάρη! Άρα καμία σχέση οι τράπεζες με το «Δεν πληρώνω».

Πάμε στην δεύτερη περίπτωση, όπου ανακύπτει το πολύ σοβαρό ερώτημα: Τι δουλειά έχει η σήραγγα που μόλις κατασκευάστηκε με τα διόδια; Αφού τώρα κατασκευάστηκε περνούσαν αυτοκίνητα; Θα το χάσουμε τελείως… ή μήπως τώρα έχει διόδια αλλά οι «μπαταχτσήδες» είναι τόοοοοοσοι που «δεν βγαίνετε μάνα μου»;

Άρα; Άρα, το έργο τελείωσε, οι εργαζόμενοι είναι άχρηστοι, απολύωνται και είναι θαυμάσια ευκαιρία να συκοφαντήσουμε το κίνημα του «Δεν πληρώνω» για να δουν «οι μπαταχτσήδες εναντίον ποιοών γυρνάει το κίνημα των διοδίων»… Προσφιλής τακτική. Δεν φταίνε οι τράπεζες που αθετούν τα συμφωνηθέντα με την εταιρεία και το δημόσιο, ούτε το δημόσιο που δεν προστατεύει τα συμφέροντά του αλλά και τους 250 ανθρώπους.

Για 250 άνεργους, φταίνε αυτοί που δεν πληρώνουν τα διόδια…

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s