Αυτό ήταν και είναι το ΚΚΕ…


«…Να κατανοηθεί επίσης ότι η ψήφος που δόθηκε στα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν συμβάλλει στην ενίσχυση του ριζοσπαστικού λαϊκού μετώπου που μάχεται με σταθερότητα, συνέπεια, χωρίς ταλαντεύσεις και παραπλανητικούς ελιγμούς κόντρα στην κυρίαρχη πολιτική….

…Καλούμε επίσης όλους εκείνους που θέλησαν να εκφράσουν την αντίθεσή τους ψηφίζοντας άλλους συνδυασμούς πλην ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, να σκεφθούν ότι η ψήφος αυτή δεν δίνει πολιτική διέξοδο, καθώς η αντιπολιτευτική προπαγάνδα των κομμάτων αυτών δεν θίγει τον πυρήνα της στρατηγική τους αλλά επί μέρους πλευρές και τακτικές. Η πραγματική αντίθεση στην οικονομία, στην κοινωνία γενικότερα, βρίσκεται ανάμεσα στα μονοπώλια, τα συμφέροντα του κεφαλαίου από τη μια και τον εργαζόμενο λαό από την άλλη.

Η ΚΕ συνιστά λευκό ή άκυρο και στην περίπτωση που στο δεύτερο γύρο υπάρχει εκπρόσωπος άλλων πολιτικών δυνάμεων ή δήθεν ανεξάρτητοι, που με την πολιτική και τη στάση τους στηρίζουν την κυρίαρχη πολιτική, παρεμβάλλουν εμπόδια και αναχώματα στον ριζοσπαστισμό. Η θητεία των δυνάμεων αυτών και των στελεχών τους στα όργανα των νομαρχιών και των δήμων ως τώρα, είτε με το μανδύα του αντάρτη και ανεξάρτητου, δεν δίνει καμιά εγγύηση απειθαρχίας και αντίστασης στις αντιλαϊκές επιλογές του Καλλικράτη».

Γιατί παραξενεύεστε για την απόφαση του ΚΚΕ

για λευκό ή άκυρο ΠΑΝΤΟΥ,

ακόμα και σε περιπτώσεις όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι Αριστεροί – εκτός ΚΚΕ – υποψήφιοι

και ΠΑΣΟΚοι ή Δεξιοί ή ακόμα και ακροδεξιοί;

Αφού για το «κομμουνιστικό» κόμμα ΟΛΟΙ είναι ίδιοι: εχθροί του κόμματος

και κατά συνέπεια του Λαού (με αυτή τη σειρά…).

Απλά είναι τα πράγματα και έτσι ξεμπερδεύουμε… Εδώ και χρόοοοοοονια (από το 1918…)

Υ.Γ.: Αλέκα γιατί όχι ΑΠΟΧΗ; Ε;

Advertisements

3 thoughts on “Αυτό ήταν και είναι το ΚΚΕ…

 1. Δε νομίζω να παραξενεύτηκαν πολλοί.
  ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ….ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ.
  H πραγματικά ΕΝΩΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ πολιτική του ΚΚΕ επέβαλλε σε όλους να μιλήσουν για την ταμπακιέρα σε τούτες τις τάχαμου «αυτοδιοικητικές» εκλογές. Αυτή η πολιτική ανάγκασε και τους ποικίλους ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑΝΟΥΣ να υιοθετήσουν «αντι-μνημονιακούς» πασόκους. Αλλιώς θα παλεύανε για «να την «προοδευτική στροφή» αλα Κουβέλη και θα ψάχνανε για σκέτους πασόκους.
  Το ΚΚΕ έχει επανειλημμένα διασώσει την πολιτική αναδείχνοντας την ταξικότητά της. Αλλιώς θα είμασταν Ιταλία, να ασχολούμαστε με τα σαλιαρίσματα του Μπερλουσκόνι.
  Το ΚΚΕ είναι το πιο αυθεντικό λαϊκό κόμμα εδώ και χρόοοοοοονια (1918)!
  Είναι η πρωτοπορία του Λαού.
  Ποιός είπε όχι στην ΕΟΚ, ποιός είπε οχι στον ΑΝΑΝ;
  Συνεπώς, ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΔΕΞΙΟ Η «ΑΡΙΣΤΕΡΟ» την Κυριακή.
  ΑΚΥΡΟ, ΛΕΥΚΟ, γιατί όχι και ΑΠΟΧΗ!!!!
  Να τους κόψουμε και το βήχα της αποχής….

 2. Μπράβο ρε αγωνισταράδες του καναπέ, με 40% αποχή τους στείλατε ένα ήχηρο μήνυμα (τους κλάσατε τ’αρχίδια) και από αύριο τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

 3. Φυσικά και υιοθετούμε το λευκό (το άκυρο δεν το καλαβαίνω…) όπου οι αντίπαλοι είναι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Το σχόλιο επικεντρώνεται στην στάση του ΚΚΕ απέναντι και σε «ματς» μεταξύ ΝΔ / ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ ή άλλων ανεξάρτητων συνδυασμών. όπου όλοι ισοπεδώνονται μπροστά στο μίσος του «Κ»ΚΕ για οτιδήποτε αριστερό έξω από αυτό.

  Αντί για οποιαδήποτε απάντηση διαβάστε το παραπάνω άρθρο το Θ. Καρτερού και αν συμφωνείτε, αναρωτηθείτε: ποιά δύναμη δεν θέλει με τίποτα την ενότητα της Αριστεράς; Γιατί; Και πως θα αντιμετωπίσουμε την καταστροφική πολιτική των δύο νεοφιλελεύθερων κομμάτων που κρατάει εδώ και 40 χρόνια; Σε όλα αυτά τα χρόνια γιατί έγινε μία προσπάθεια του (ενιαίου Συνασπισμού) και ποιός ευθύνεται για την διάλυσή του; Και πότε θα αλλάξουν τα πράγματα; Πώς; Περιμένοντας τη μέρα που το «Κ»ΚΕ θα πάρει 70%; Και μέχρι τότε; Εξαθλίωση του κόσμου; Εκεί ποντάρει το Κόμμα; Αυτό δεν είναι αγάπη για τον άνθρωπο, το δίκιο και υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων. Μίσος είναι και εκδίκηση. Και πονηριά Μακιαβελική. Και για να το κλείνουμε: κανείς δεν μίλησε για ενιαίο κόμμα. Ούτε εμείς το θέλουμε. Μιλάμε όμως για κάτι πολύ απλό: στις παρούσες συνθήκες, ας αφήσουμε τα δέκα πράγματα που μας χωρίζουν και ας πιαστούμε από τα δύο που μας ενώνουν για ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ.

  Όσο για το ΕΟΚ, φίλε Ηλία, ξαναρώτα τους σ/φους του Περισσού: Έξω από την ΕΟΚ ή μέσα; Θα εκπλαγείς με την απάντηση που ΔΕΝ θα πάρεις!!! Και από το 1918 και δώθε το μόνο που βλέπω εγώ φίλε μου είναι αγώνες που δεν ευοδώνονται. Αγώνες αγνών κομμουνιστών που στο τέλος βαφτίστηκαν προδότες από το ίδιο το κόμμα. Αγώνες ανθρώπων που ονειρεύτηκαν μια άλλη κοινωνία, πιό δίκαιη αλλά έμειναν με την απογοήτευση «τυχαίων» κάθε φορά υπαναχωρήσεων όπως και τώρα… Όσο για το «αλάθητο» του κόμματος εδώ είναι να χάνεις το μυαλό σου… Σε καμιά 20αριά χρόνια το μελοντικό Π.Γ. θα βγάλει απόφαση: λάθος το 2010 η μη κοινή συμπόρευση κλπ κλπ. Και αυτή η απόφαση θα μείνει μεταξύ των μελών του Π.Γ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s